uniekcadeau kadootje Kadowinkel

Kado, gadgets, geschenken, suprise, gifts, en nog veel meer cadeau kadotips vind u op onze kadowinkel giftshop webwinkel vol orginele geschenktips voor valantijn, pasen, kerst, sinterklaas, jubileum, bruiloft, moederdag, vaderdag, Verjaardag en veel meer .

links

kadootje

Welkom op de kado cadeau gadgets geschenk winkel

cadeau
Kadogadgets Personalgifts Cadeaubon Bellatioshop Yoursurprise Otto shop Cards & gifts cadeautip

Cadeautips en kados

Share on Facebook Share on Twitter Share via e-mail Print Share on Google Bookmarks
Kado geschenk

Woezel en Pip, de officiële webshop, bestel hier jouw accessoires voor de baby- en peuterkamer en speelgoed. Woezel en Pip zijn twee hondjes en dikke vriendjes

Woezel en Pip

De Woezel en Pip web pagina

Woezel en Pip, twee hondjes en dikke vriendjes
kerstcadeauSinterklaas

Het adres voor persoonlijke gifts

SERVICES

Cd geschenken

 Thuiswinkelcentrum

Wonen en woon accessoire shop

winkel4you

Leuke dingen doen gifts

Tickets online shop

Foto speials en gifts

Bekijk hoe de nieuwe Woezel en Pip muziek-CD "Liedjes uit de Tovertuin" is gemaakt.
eem een kijkje in de studio waar Dinand Woesthoff en Reyn Ouwehand aan het werk zijn en zie hoe Chantal Janzen, Willeke Alberti, Edwin Rutten, Yori Swart en de kinderen deze prachtige liedjes inzingen
Heb jij de CD al in huis? "Liedjes uit de Tovertuin" is nu overal verkrijgbaar en te bestellen in onze webshop:
Page Ranking Tool

Woezel en Pip zijn de namen van twee hondjes die goede vriendjes van elkaar zijn. Gecreëerd en bedacht door Guusje Woesthoff-Nederhorst en De Woezels.

De Personalgifts Webshop omvat een zeer breed assortiment van speelgoed, voorleesboekjes, kleding, tassen, verzorgingsproducten, beddengoed, meubels en meer!

In de surprise winkel vind u vele leuke kinder items zoals;

Stichting ‘Het Guusje Nederhorst Fonds’ is nieuw opgericht in 2014 door Dromenjager (www.dromenjager.nl), de licentiehouder van o.a. de kindercharacters Woezel & Pip (www.woezelenpip.nl). De baten van Stichting ‘Het Guusje Nederhorst Fonds’ bestaan uit donaties en een afdracht van een deel van de opbrengst van Woezel & Pip producten in Nederland. Stichting ‘Het Guusje Nederhorst Fonds’ is een stil fonds/stille stichting.Doel van de stichting ‘Het Guusje Nederhorst Fonds’


1. Het geven van zowel materiële, financiële als inspirationele hulp aan stichtingen en/of zorginstellingen die zich inzetten om minder bedeelde kinderen een jeugd te geven die liefdevoller, dan wel veiliger, dan wel gezonder en dan wel meer positief is, ten einde een beter toekomstperspectief te kunnen beiden aan/voor deze kinderen;


2. Volstrekt onpartijdig zijn en hulp willen bieden aan elk kind dat aandacht (nodig) heeft ongeacht afkomst, nationaliteit en religie;


3. Het geven van zowel materiële als financiële hulp aan stichtingen en/of instellingen die zich inzetten om dieren te bescherme n en zich bezig houden met het verrichten van al wat hiermee verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, ten einde betere leefomstandigheden voor dieren te creëren.


Per 01 augustus 2014 heeft de belastingdienst Stichting ‘Het Guusje Nederhorst Fonds’ aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).


Stichting ‘Het Guusje Nederhorst Fonds’ zal elk begin van het nieuwe jaar drie goede doelen bepalen, die zij dat jaar zullen ondersteunen. Deze goede doelen zullen altijd betrekking hebben op het verbeteren van de leefomstandigheden van kinderen en dieren in de ruimste zin van de betekenis, zoals onderbouwd in de doelstellingen.


Voor 2014 heeft Stichting ‘Het Guusje Nederhorst Fonds’ de volgende stichtingen uitgekozen:


Stichting ‘Het Vergeten Kind’ www.hetvergetenkind.nl

Stichting 'Dierenlot’ www.dier.nu

Stichting ‘Kinderen van de Voedselbank’ www.kinderenvandevoedselbank.nl

Woezel en Pip boeken

Personalgifts verkoopt al sinds 2006 zeer succesvol persoonlijke cadeaus in de online cadeaushop.

Alle cadeaus worden kunnen ge-personaliseerd worden met een naam, tekst, logo of foto.

Met het enorme aanbod cadeaus voor alle gelegenheden zit er ongetwijfeld iets tussen wat je zoekt. Snelle levering, topkwaliteit tegen een goede prijs, een gebruik-vriendelijke website en klantenservice.

Vooral bekend om het grote assortiment cadeaus van bekende karakters. Voor vele grote merken zoals Milka, Chokotoff en Toblerone kun je opvallen met persoonlijke chocolade verpakkingen. Daarnaast kun je een belangrijke rol spelen in de boeken van bijna alle kinderhelden waaronder Woezel & Pip, nijntje, Dikkie Dik, Bert en Ernie, Dora, Spiderma, Diego, Spongebob en Pim & Pom. Maar ook andere cadeaus zijn te personaliseren met leuke designs van deze bekende figuren. Op onze website zijn de collecties uitgelicht op speciale pagina's.